RETUR

Conform O.U.G. nr.34/2014, cumpărătorul beneficiază de 14 zile în care se poate retrage dintr-un contract încheiat la distanță, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suportă alte costuri decât cele privind cheltuielile de curierat pentru retur.

Returul produselor se va face prin intermediul unui serviciu de curierat. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de copia facturii sau factura in original.

Este obligatoriu ca produsele sa fie returnate catre EmirateNote intr-o stare care sa permita repunerea lor la vanzare (produse in stare perfecta impreuna cu ambalajul original intact, accesoriile, prospectele, holograma, etc) cel mai tarziu in termen de 14 (paisprezece) zile

Va rugam sa retineti: Marfa trebuie să ne fie returnata în stare originala neutilizata si in ambalaj original.

Pasul 1: Inregistrati cererea de retur completand formularul electronic din aceasta pagina (obligatoriu) 

Pasul 2: Descarcati si imprimati formularul de retur PDF care va trebui sa fie tiparit in format fizic inclus in coletul pe care il veti trimite catre noi (obligatoriu) 

Atentie! Ambele formulare sunt obligatorii: este necesar sa inregistrati atat formularul online cat si formularul care va fi inclus in pachet.

Pasul 3: Livrati coletul catre noi apeland la o firma de curierat (nu se accepta colete expediate prin Posta Romana, coletele trimise retur in sistem ramburs nu sunt acceptate).

Costul de expeditie catre noi va fi suportat de catre Client in totalitate si va fi achitat la predarea coletului catre curier.

Adresa expeditie retur: Str. Intrarea Erou Dumitru Vlasceanu nr 7, Voluntari, Ilfov catre INTISIMO FASHION SRL, Telefon: 0728 178 956

Pasul 4: Dupa receptia coletului dumneavoastra se vor efectua verificari,iar daca toate criteriile sunt indeplinite banii vor fi returnati in contul indicat sau pe card, in cazul comenzilor platite online cu cardul. Banii se vor restitui in termen de 14 zile de la data receptionarii produselor.


  IMPORTANT

  • Contravaloarea produselor se va restitui prin contul bancar
  • Se restituie doar contravaloarea produselor, nu si a taxei de curierat
  • Daca comanda dumneavoastra a beneficiat de transport gratuit se va opri din suma returnata si taxa de transport initial
  • Produsele de ingrijire, cosmeticele sau parfumurile desigilate nu se pot returna
  • Daca comanda dumneavoastra a beneficiat de o oferta de tipul 3+1 Gratis sau alte oferte, se vor returna TOATE produsele din cadrul acesteia (toata oferta)
  • In cazul in care la comanda ati beneficiat de reduceri/promotii sau transport gratuit, iar comanda este returnata, bonusurile vor fi scazute din valoarea sumei ce trebuie restituita in contul bancar.

  Citeste mai multe despre retururi in Termeni si conditii, sectiunea RETUR.